تحولات منطقه

« جدال آب و نخل » به کارگردانی محمدرضا اکبری پنج‌شنبه ۵ دی ماه بعد از اذان مغرب به روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

روایت جدال آب و نخل از دوربین روایت فتح + تیزر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، «جدال آب و نخل » به کارگردانی محمدرضا اکبری و به تهیه کنندگی محمد حبیبی منصور در گروه مستند روایت فتح تولید شده است که روز پنج‌شنبه ۵ دی ماه بعد از اذان مغرب به روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

«جدال آب و نخل » روایتی از همبستگی بزرگ اسلامی، دینی و انسانی جهان اسلام در کمک به مردم سیل زده ایران است. این اثر سعی در مستند نشان دادن وقایع و مسائل ماجرای سیل و حاشیه های آن دارد.

در مسیر تولید مستند به دلیل حضور در دل بحران، سختی ها و مشکلات بسیار وجود داشت ولی به خاطر انگیزه تولید مستند تمام سختی ها تحمل شدند. این مستند اشاره ای دارد به نقش گروه های بسیج، سپاه و ارتش و نیروهای جهادی و مردمی که با علاقه و انرژی، تمام وجودشان را گذاشتند تا مشکلات سیل خوزستان حل شود و اگر آنها نبودند مشکلات خیلی بیش تر از الان می بود وجه دیگر فیلم همبستگی بزرگ جهان اسلام است و حضور ۲۰ کشور دنیا برای کمک به مردم سیل زده خوزستان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha